Percussion Friends ©®
Agenda     PFCMA     Sweelinck     4-all     Ondersteunen     Mijn Lessen    
Chamber Music Academy 2017

De Percussion Friends Chamber Music Academy (PFCMA17) zal dit jaar plaatsvinden van 19 t/m 26 augustus aan het Conservatorium van Amsterdam en zal een speciale editie zijn vanwege haar 12,5 jarige jubileum. Aanmelden voor de PFCMA17 kan vanaf 01.04.2017 via deze website. 

Lees meer over het programma van de PFCMA17 op de Academie pagina. 
Stichting Percussion Friends

Stichting Percussion Friends heeft als missie het opsporen, begeleiden, ontwikkelen en promoten van (jong) slagwerktalent. De stichting heeft ten doel slagwerk een volwaardige plaats te bezorgen in de (kunst-)maatschappij en het niveau van slagwerkers in Nederland en daarbuiten te ontwikkelen. Dit doet zij ten eerste door het bieden van een gedegen opleiding en ondersteuning aan jonge slagwerkers waardoor een goede basis kan worden gelegd voor een eventuele vervolgopleiding aan het conservatorium. Daarnaast ondersteunt zij slagwerkers op weg naar een baan in de kunstsector en vervult zij een steunfunctie naar jong slagwerktalent. 

Percussion Friends heeft meerdere locaties in Nederland (oa. Ittervoort en Amsterdam). De Nationale Toptalent klas aan de Sweelinck Academie biedt jonge musici lessen en masterclasses op het hoogste niveau aan en fungeert tevens als ontmoetingsplek.

Jaarlijks vindt de Percussion Friends Chamber Music Academy (PFCMA) plaats aan het Conservatorium van Amsterdam. Deze academie is vooraanstaand op het gebied van slagwerk. Kamermuziek en samenwerken tussen studenten staan centraal, naast individuele lessen, theatertraining, coaching op het gebied van carrièreplanning en creatief ondernemen. Inmiddels is de PFCMA uitgegroeid tot een van de grootste academies ter wereld met deelnemers uit meer dan vijfentwintig landen wereldwijd!

Percussion Friends wil de ontwikkeling van slagwerk verder in gang zetten door middel van al hun diverse activiteiten. Hierdoor kunnen zowel jonge slagwerkers als ons concertpubliek in aanraking komen met slagwerk in alle mogelijke facetten; modern slagwerk, hedendaagse muziek, minimal music, wereldmuziek, jazz etc. Contact

e-mail :
Percussion Friends
Ramon Lormans
Vincent Houdijk
Studio and private lessons

Percussion Friends 4-All class
Location Adams:
Adams Musical Instruments
Aziestraat 17-19
6014 DA Ittervoort

Sweelinck Academy
Location CvA:
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Related links

Ramon Lormans
Vincent Houdijk
Dominique Vleeshouwers
Maikel Claessens

TROMP Percussion Eindhoven
Grachtenfestival

Conservatorium van Amsterdam
Codarts Rotterdam
Privacy

Cookies
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

History
Organisation

Follow us
©® 2019 Percussion Friends -- ©® Powered by SOG Web