Percussion Friends ©®
Agenda     PFCMA     Sweelinck     4-all     Ondersteunen     Mijn Lessen    
4-all klas

Percussion Friends biedt niet alleen onderwijs en scholing aan zeer getalenteerde jonge musici maar zet zich in voor liefhebbers van slagwerk op alle nivo's. Altijd wordt er op een persoonlijke manier les gegeven en een geheel eigen leerplan gemaakt per student. De lessen worden gegeven bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort. De docenten zijn Roy Derix (melodisch slagwerk) en Frank Nelissen (orkestslagwerk). 

De Percussion Friends 4-all klas heeft op dit moment ruimte voor enkele nieuwe studenten (tussen 10 en 18 jaar). Informeer naar de mogelijkheden of voor een proefles op zaterdag via percussionfriends(a)gmail.com. Persoonlijke Ontwikkeling

Centraal staat de muzikale en technische ontwikkeling van jonge slagwerkers op weg naar het concertpodium en een vakopleiding aan het conservatorium. Percussion Friends neemt het structureel opleiden van jong talent op zich, door middel van wekelijkse lessen in Amsterdam en Ittervoort. Daarnaast organiseert Percussion Friends jaarlijks de Chamber Music Academy in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam, het Grachtenfestival en het Tromp concours. Deze zomeracademie wordt altijd afgesloten met een openbaar concert waar studenten podiumervaring opdoen.


Doelen

In de Talent klassen wordt voor en met elke student een individueel leerplan opgesteld. Door persoonsgericht onderwijs en begeleiding door de docenten kunnen de leerlingen hun doelen bereiken en plannen realiseren. Het opleidingstraject concentreert zich niet alleen op een uitzonderlijke slagwerkopleiding van hoge kwaliteit, maar tevens op een bredere persoonlijke ontwikkeling, dankzij algemene muziekleer, solf├Ęgetrainingen en improvisatielessen.
Verder wordt elke student aangemoedigd ook pianolessen te volgen, ter verbreding van het muzikale overzicht en inzicht. De slagwerklessen worden gegeven bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort.Contact

e-mail :
Percussion Friends
Ramon Lormans
Vincent Houdijk
Studio and private lessons

Percussion Friends 4-All class
Location Adams:
Adams Musical Instruments
Aziestraat 17-19
6014 DA Ittervoort

Sweelinck Academy
Location CvA:
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Related links

Ramon Lormans
Vincent Houdijk
Dominique Vleeshouwers
Maikel Claessens

TROMP Percussion Eindhoven
Grachtenfestival

Conservatorium van Amsterdam
Codarts Rotterdam
Privacy

Cookies
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

History
Organisation

Follow us
©® 2019 Percussion Friends -- ©® Powered by SOG Web